מכון דוידסון עמוד ראשי
  • facebook
  • email
  • עב
  • En
  • عر
  • Es
  • De
  • לוגו מכון דוידסון
  • תוכניות
  • VOD מדעי
  • לוח שנה מדעי
  • החודש
  • גן המדע
  • אודות
  • לוגו של מכון וינצמן
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
חפשו באתר
  • youtube
  • facebook
  • twitter
  • instagram
  • moodle
  • גן המדע
  • סיינטיפיק אמריקן
  • חדשות מדע
  • שאל את המומחה
  • ניסויי מדע בבית
  • יש מקום לספק
  • מה אתם יודעים?
  • מדע במבט על
  • כתבות מוקלטות
  • גחלילית – עם המדע ולידו
טוען

משחקים באוכל

  • משחקים באוכל

    המרקם המיוחד של גלידת הבננה

    הגלידה שמכינים מהפרי הצהוב רכה וקטיפתית בפה כמעט כמו גלידת שמנת. איך? בזכות המרכיבים

    ד"ר דפנה מנדלר 23 ביוני, 2023 זמן קריאה משוער 7 7 min
  • משחקים באוכל

    המדע הבריא של האבוקדו

    האחוז הגבוה של שומנים בלתי רוויים הופך את האבוקדו לאורח רצוי על שולחן האוכל. וגם: מתי ואיך הוא מבשיל, ושאלת השאלות: האם הוא פרי או ירק?

    ד"ר דפנה מנדלר 9 ביוני, 2023 זמן קריאה משוער 17 17 min
  • משחקים באוכל

    המדע שמאחורי הגבינות הלבנות

    איך חלב ניגר הופך לגבינה רכה, מה ההבדלים בין הסוגים ומאיפה מגיע השומן לגבינות השמנות?

    ד"ר דפנה מנדלר 26 במאי, 2023 זמן קריאה משוער 12 12 min
  • משחקים באוכל

    מדע על האש

    יום העצמאות מספק לנו אפשרות להתעמק ברזי צליית בשר וירקות על המנגל או על הגריל

    ד"ר דפנה מנדלר 21 באפריל, 2023 זמן קריאה משוער 17 17 min
  • משחקים באוכל

    חג החירות – מגלוטן

    לא פשוט לשחזר את תכונותיהם של חלבוני החיטה כדי להכין מטעמים שיתאימו לחולי צליאק – והתוצאה טעימה ובדרך כלל גם כשרה לפסח

    ד"ר דפנה מנדלר 31 במרץ, 2023 זמן קריאה משוער 15 15 min
  • משחקים באוכל

    ההחמצה המוצלחת ביותר

    הצירוף של מים, אלכוהול, חמצן וחיידקי תסיסה אחראי לאחד המוצרים המועילים ביותר במטבח: החומץ

    ד"ר דפנה מנדלר 17 במרץ, 2023 זמן קריאה משוער 12 12 min
  • משחקים באוכל

    המרק שאחרי הגשם

    פטריות המאכל חשובות לא רק כמרכיב עשיר בטעמים בבישול הביתי, אלא גם תורמות תרומה ייחודית למערכות האקולוגיות

    ד"ר דפנה מנדלר 3 במרץ, 2023 זמן קריאה משוער 12 12 min
  • משחקים באוכל

    ייבשתם אותנו

    פירות יבשים הם הפנים של ט"ו בשבט. מהם היתרונות בייבוש פירות ומה חשיבות תכולת המים בהם?

    ד"ר דפנה מנדלר 17 בפברואר, 2023 זמן קריאה משוער 10 10 min
  •  
  • 1 of 10
  • לעמוד הבא ›
  • העמוד הקודם
  • העמוד הבא

רוצה לקבל עדכונים על כתבות חדשות באתר?

כן, בטח לא, תודה אשרו גם את ההודעה למעלה בפינת הדפדפן
לוגו מכון דוידסון
  • youtube
  • facebook
  • twitter
  • instagram
  • moodle
  • RSS
  • דף הבית
  • כלים
  • דרושים
  • צור קשר
  • מדיניות הפרטיות
  • תנאי שימוש
  • הצהרת נגישות
השימוש כפוף לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חובה למלא את השדה דוא"ל. כתובת הדוא"ל אינה חוקית.
להרשמה אשרו: