סטודנטית לתואר שלישי במכון ויצמן למדע. בעלת תואר ראשון בביוכימיה ומדעי המזון מהאוניברסיטה העברית, ותואר שני במדעי המוח ממכון ויצמן.
אני מאוד נמשכת לקו התפר שבין כימיה לביולוגיה. אולי זו הסיבה שכימיה אנליטית, הכימיה שעוסקת בגילוי ההרכב המולקולרי של חומרים, כל כך מרתקת אותי. מתרגשת להשתמש בשיטות כימיות ומכשור מתקדם על מנת לענות על שאלות ביולוגיות שמבחינתי תמיד יתמקדו בבני אדם. אם מדובר במולקולות שקשורות לריח ואינטראקציה חברתית בין אנשים או חלבונים בחקר הסרטן.
אני שחקנית בליגת באולינג מקצועית, אוהבת במיוחד לתרגל יוגה ופילאטיס, לאכול אוכל טעים, לרקוד סלסה ולטפח צמחים.
- 2مقالات
- 1تعليقات
-
لمحة علميّة
الانتصار على سرطان الثّدي
يتمّ تشخيص ملايين النّساء والرّجال بالمرض الخبيث كلّ عام. كيف يُعالج وما الّذي يخبّئه لنا المستقبل في الحرب ضدّه؟
31 كانون الأول, 2023 זמן קריאה משוער 20 -
هنالك مجالٌ للشّك
هل الغِذاء المُستنْبَت مُغذٍّ أكثر؟
وجدتِ الشّتلاتُ بجميع أنواعها طريقها مؤخَّرًا إلى أسواق الموادّ الغذائيّة، المطاعم وحتَّى مطابخنا المنزليّة. هل يدور الحديث عن بِدعة عابرةٍ؟ وهل لها فوائد غذائيّة؟
2 نيسان, 2023 זמן קריאה משוער 4