מכון דוידסון עמוד ראשי
  • facebook
  • email
  • עב
  • En
  • عر
  • Es
  • De
  • לוגו מכון דוידסון
  • תוכניות
  • VOD מדעי
  • סופרים מספרים מדע
  • גן המדע
  • פעילויות לכיתות
  • אודות
  • לוגו של מכון וינצמן
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
חפשו באתר
  • youtube
  • facebook
  • twitter
  • instagram
  • moodle
  • גן המדע
  • סיינטיפיק אמריקן
  • חדשות מדע
  • שאל את המומחה
  • ניסויי מדע בבית
  • יש מקום לספק
  • מה אתם יודעים?
  • מדע במבט על
  • כתבות מוקלטות
  • גחלילית – עם המדע ולידו
טוען

תוצאות חיפוש

תזונה

  • משחקים באוכל

    לנו יש פלאפל

    אין כמו יום העצמאות כדי לתהות על הכימיה המופלאה שהופכת גרגירי חומוס טחונים לכדורים העסיסיים של המאכל הישראלי ביותר

    ד"ר דפנה מנדלר 5 במאי, 2022 זמן קריאה משוער 7 7 ד׳
  • משחקים באוכל

    תמר עם כל דבר

    בחרוסת לליל הסדר ובמטעמי סעודות שבירת צום הרמדאן – אין כמו תמרים לתת מתיקות וטעם לאוכל. שני מתכונים מדעיים חגיגיים בטעם של עוד

    ד"ר דפנה מנדלר 15 באפריל, 2022 זמן קריאה משוער 7 7 ד׳
  • משחקים באוכל

    המוציא סטייק מן הסויה

    איך אפשר לקחת חלבונים צמחיים ולתת להם תכונות של חלבונים מן החי? הכימיה של תחליפי הבשר

    ד"ר דפנה מנדלר 1 באפריל, 2022 זמן קריאה משוער 15 15 ד׳
  • לגדל סטייקים בדרך למאדים

    טכנולוגיה ישראלית המאפשרת לגדל בשר בקר מתורבת תיבחן במשימת "רקיע" בדרך לאספקת בשר טרי במשימות חלל ממושכות

    איתי נבו 24 במרץ, 2022 זמן קריאה משוער 12 12 ד׳
  • חדשות מדע

    לגדל חומוס על הירח

    הניסוי הישראלי להנבטת חומוס בתחנת החלל הוא רק צעד ראשון בדרך לגידול מזון במשימות חלל רחוקות וממושכות

    איתי נבו 17 במרץ, 2022 זמן קריאה משוער 5 5 ד׳
  • משחקים באוכל

    מותק, העוגיות התחפשו

    בפתח החג הססגוני ביותר, אין כמו להכין עוגיות בשלל צבעים, ובתוך כך להבין את המדע של צבעי המאכל הטבעיים

    ד"ר דפנה מנדלר 15 במרץ, 2022 זמן קריאה משוער 12 12 ד׳
  • משחקים באוכל

    לאפות כעך מהבסיס

    בשונה מרוב המאפים האחרים, את הפרעצל נהוג לבשל לפני האפייה בסיר מים עם סודה לשתייה. איך זה משפיע על התוצר הסופי?

    ד"ר דפנה מנדלר 25 בפברואר, 2022 זמן קריאה משוער 7 7 ד׳
  • משחקים באוכל

    הקצף שלא זקוק לביצים

    גם במי חומוס יש מספיק חלבון להכנת בצק עוגות אוורירי ויציב

    ד"ר דפנה מנדלר 11 בפברואר, 2022 זמן קריאה משוער 7 7 ד׳
  •  
  • 1 of 22
  • לעמוד הבא ›
  • העמוד הקודם
  • העמוד הבא

רוצה לקבל עדכונים על כתבות חדשות באתר?

כן, בטח לא, תודה אשרו גם את ההודעה למעלה בפינת הדפדפן
לוגו מכון דוידסון
  • youtube
  • facebook
  • twitter
  • instagram
  • moodle
  • RSS
  • דף הבית
  • כלים
  • דרושים
  • צור קשר
  • מדיניות הפרטיות
  • תנאי שימוש
  • הצהרת נגישות
השימוש כפוף לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חובה למלא את השדה דוא"ל. כתובת הדוא"ל אינה חוקית.
להרשמה אשרו: