לכל התוכניות

השתלמות קיץ למורים בתחילת דרכם במעבדה

במכון דוידסון אנחנו עוסקים לא רק בתלמידים, אלא גם מכשירים מורים למצוינות מדעית, חינוכית וטכנולוגית

ההרשמה נסגרה

כניסה להוראת הפיזיקה מלווה באתגרים רבים ומציפה שאלות מורכבות: כיצד לגרום לכך שהתלמידים יבינו את החומר, יתמודדו עם פתרון בעיות ברמות גבוהות, יאהבו את הפיזיקה ויהיו בעלי מוטיבציה ללמוד?
שילוב מעבדה בשיעורי הפיזיקה תורם להעמקת הידע של התלמידים ולפיתוח מיומנויות מדעיות, ושיעורי המעבדה הם חובה בתוכנית הלימודים.
בהשתלמויות הקיץ מורים מנוסים ומצוינים ישתפו בדרכי שילוב של מעבדות חובה בהוראת הפיזיקה. הם יציגו שיקולי דעת בבחירת הציוד הנדרש, בשיטות ניתוח ממצאים, בקשיי התלמידים בביצוע מעבדות חובה ובדרכי התמודדות עם קשיים אלה.
כל מפגש יעסוק בשאלות "איך?" ו"למה?" ויכלול התנסות מעשים בביצוע של הניסויים ודיון הפיזיקאלי בממצאי הניסוי.

מטרות ההשתלמות:

• היכרות עם קשיי התלמידים בביצוע המעבדות בחטיבה עליונה, מקורותיהם ודרכי התמודדות עימם.
  • היכרות עם סוגי היבחנות במעבדה – מעבדות רגילים ומעבדות חקר.
  • היכרות עם תדריכי המעבדות ודרישות לכתיבת דוחות מעבדה.
  • היכרות עם מעבדות חובה ומטרותיהן, והסיבות לאי-דיוק במדידות.
  • התנסות במעבדות חובה והיכרות עם הציוד הנדרש בהן.

קהל:

ההשתלמות מיועדת למורים בפיזיקה בחטיבת העליונה

זְמַן:

20 עד ה- 23 ביולי 2020

מקום:

ההשתלמות תתקיים במכון דוידסון לחינוך מדעי שבמכון ויצמן למדע ברחובות

מחיר:

65 ש"ח

אֵיך:

לחצו על כפתור ההרשמה בעמוד זה ועקבו אחר ההנחיות בטופס המקוון

עוד על התוכנית

היקף ההשתלמות: 30 שעות, מוכר לאופק חדש, מוכר לעוז לתמורה, עם ציון

למידע ולפרטים נוספים: 08-9378300

רוצים שנחזור אליכם? השאירו פרטים!