לכל התוכניות

**** ליל המדענים האירופי 2018 - גיבוי ****

לערב אחד בלבד פותח מכון ויצמן למדע את שעריו ומזמין את כולם להצצה על עולם המדע

הכניסה חופשית, אין צורך בהרשמה מראש (חלוקת כרטיסים תתבצע במקום ביום האירוע)

לערב אחד בלבד פותח מכון ויצמן למדע את שעריו ומזמין את כולם להצצה על עולם המדע.

אין יום שלא מתרחש בו משהו במכון ויצמן למדע: סטודנטים מכל העולם, תגליות פורצות דרך ומחקרים חדשניים והכול במכון המחקר מהמובילים בעולם.
מכון דוידסון הוא הזרוע החינוכית של מכון ויצמן למדע שמשמשת גשר בין המדענים לקהל הרחב. למכון דוידסון מגיעים תלמידים מהארץ ומהעולם כדי לקחת חלק בפעילויות מחזית המחקר המדעי.

"ליל המדענים" הוא ערב המוקדש כולו למדע "בגובה העיניים". בערב הזה תוכלו להשתתף בהרצאות וסדנאות, לחזות בתערוכות ואפילו לצפות בהדגמות מדעיות, לסייר במעבדות ולבקר במוזיאון גן המדע. ליל המדענים יתקיים השנה בסימן "חדשנות ישראלית", ואתם מוזמנים להציץ על עולם המדע הישראלי.

הורידו את התוכנייה, סמנו את הפעילות שהכי מעניינת אתכם והכינו את עצמכם לערב שכולו מדע וכיף מחכים לכם

תקצירי הפעילויות:

קהל:

עבור הקהל הרחב: ילדים, נוער ומבוגרים גם יחד. חפשו בתוכנייה לבדיקת הגילאים המומלצים לפעילויות השונות

זְמַן:

יום חמישי, כ"ו אלול תשע"ח, 6 בספטמבר 2018, בין השעות: 22:00-17:00

מקום:

במכון ויצמן למדע ברחובות, ראו פירוט בתוכניית האירוע

מחיר:

הכניסה לאירועים ללא תשלום

אֵיך:

כניסה לחלק מהפעילויות מותנת בקבלת כרטיס כניסה
מומלץ לתכנן את הביקור מראש

עוד על התוכנית

האירוע מתקיים מאז 2005 כחלק מפעילות שנערכת במקביל במוזיאוני המדע, מוסדות המחקר האוניברסיטאיים והמכללות בישראל. הפעילות בארץ מתקיימת בשיתוף האיחוד האירופי ומשרד המדע והטכנולוגיה.

אירוע ליל מדענים מונגש לקהל בהתאם להסדרי הנגישות של מוסדנו
לתיאום הסדרי נגישות, ניתן לפנות לטלפון 08-9348300 | דוא"ל

התוכנית כפופה לשינויים, יש לעיין באתר לפני ההגעה לאירוע  ט.ל.ח.

Team Members

מנהלת התוכנית: ד"ר אלונה סרוור
רכזת התוכנית: רוויטל אהרונוב

למידע ולפרטים נוספים: 08-9378300

רוצים שנחזור אליכם? השאירו פרטים!