סטודנטית לתואר שני בביולוגיה במחלקה לגנטיקה מולקולרית במכון ויצמן למדע.
את התואר הראשון שלי עשיתי באוניברסיטה הפתוחה בזמן השירות הצבאי. התכוונתי ללמוד כלכלה ומתמטיקה, אבל בעקבות קורס בחירה בביולוגיה התאהבתי בתחום והחלטתי לשנות כיוון.
אני מתעניינת מאוד באבולוציה ובגורמים שדוחפים יצורים שונים להשתנות ולהתאים יותר לסביבה שלהם – החל מבעלי חיים וצמחים בטבע ועד לחיידקים המותאמים לחיים בגוף שלנו.
אוהבת לנגן בגיטרה ולצייר, מתאמנת בקראטה ומתכננת לנסוע למשחקים האולימפיים בטוקיו ב-2020, שבהם הקראטה ייכנס כענף אולימפי חדש.
- 12 כתבות
- 31 תגובות
-
חדשות מדע
המרכז לבקרת מחלות: "היזהרו מבצק עוגיות"
גוף המחקר האמון על בריאות הציבור בארצות הברית מזהיר: אכילת בצק לא אפוי עלולה לחשוף אותנו לחיידקי מעיים
27 בינואר, 2019 זמן קריאה משוער 3 -
31 בדצמבר, 2018 זמן קריאה משוער 5
-
1 בדצמבר, 2018 זמן קריאה משוער 5
-
היום לפני במדע
100 שנה לשפעת הספרדית
מה ההבדל בין שפעת עונתית רגילה לבין מגפת שפעת הקוטלת עשרות מיליוני בני אדם? כנראה שני גנים
12 בנובמבר, 2018 זמן קריאה משוער 5 -
חדשות מדע
החיידקים שנושמים... חשמל
מחקר חדש חושף מנגנון נשימה בלתי מוכר של חיידקי מעיים, שתהליך הפקת האנרגיה שלהם מלווה בייצור זרם חשמלי בינם לבין הסביבה
22 באוקטובר, 2018 זמן קריאה משוער 4 -
חדשות מדע
פחמימות לאריכות ימים
מחקר מתמשך מגלה: תזונה דלת פחמימות עלולה לפגוע בתוחלת החיים, במיוחד אם היא מבוססת על מוצרים מהחי
13 באוקטובר, 2018 זמן קריאה משוער 5 -
שאל את המומחה
מים נקיים: לא מובן מאליו
האתגר של השגת מי שתייה, אגירתם ושמירה על נקיונם מלווה את האנושות כבר אלפי שנים
29 בספטמבר, 2018 זמן קריאה משוער 4 -
שאל את המומחה
רעב, צמא ומה שביניהם
המוח שלנו יודע להזהיר אותנו כשחסרים לנו מזון ומים, אבל מנגנוני התחושה שונים זה מזה
18 בספטמבר, 2018 זמן קריאה משוער 4