לכל התוכניות

מחלת הצליאק והקשר שלה לגלוטן במזון - אימונודיאגנוסטיקה

אתם וכל הכיתה הופכים לכמה שעות למדענים ועושים ניסויים בסביבת מעבדה אמיתית והפעם: איתור גלוטן במזון

הגלוטן הוא חלבון חיטה ולכן מצוי בסוגי מזון רבים. הוא מרכיב חיוני במזון, אך גם גורם נזק לאנשים הרגישים אליו. ידוע שאחד מכל מאה בני אדם רגיש לחלבון זה.
בפעילות זו נתמקד במידע על הגלוטן והשיטות האימונודיאגנוסטיות לאתרו במזונות שונים, תוך התייחסות למחלת הצליאק ולהשלכותיה.

קהל:

בתי ספר ומורים שמתעניינים בפעילויות לכיתות יא"- י"ב. מתאים בתוכנית הלימודים בביולוגיה לנושאים: "מבוא לביולוגיה של האדם" ו-"הזנה בצמחים ובבעלי חיים". מתאים בתכנית הלימודים בביוטכנולוגיה לנושא: "אימונודיאגנוסטיקה ואימונותרפיה"

זְמַן:

בתיאום מראש. משך הפעילות הוא ארבע שעות

מקום:

במכון דוידסון לחינוך מדעי שבמכון ויצמן למדע ברחובות

מחיר:

83 ש"ח לתלמיד. כיתה של פחות מעשרים תלמידים תחויב לפי עשרים תלמידים

אֵיך:

מתקשרים ומזמינים פעילות. נחוץ מורה מלווה אחד לכיתה. כיתה של יותר מ-24 תלמידים תחולק לשתי קבוצות ותדרוש שני מורים מלווים

למידע ולפרטים נוספים: 08-9378300

רוצים שנחזור אליכם? השאירו פרטים!