כשאנו תקועים בבית, אפשר לצאת לביקור מקוון במוזיאוני מדע וטבע בעולם

המוזיאונים בארץ ובחו"ל סגורים בגלל התפרצות נגיף הקורונה? לא נורא – שלל מוזיאוני מדע וטבע ברחבי העולם מציעים סיורים וירטואליים בחינם, במרחק הקלקה אחת מהמחשב שלכם. רבים מהם יכולים לספק לכם שעות של הנאה ועניין, כבילוי משפחתי משותף או לבד. בילוי נהדר בימי קורונה.

מוזיאון ההיסטוריה של הטבע באיידהו

מה זה: מוזיאון הטבע הרשמי של מדינת איידהו בארצות הברית. מציע מוצגים רבים בתחומי האנתרופולוגיה, פלאונטולוגיה, מדעי כדור הארץ ומדעי החיים.

מה כולל הסיור: תמונות וסרטונים קצרים שמציגים את המוצגים בשלושה ממדים, עם פרטים על הגודל האמיתי, המקור שלהם ועוד. התערוכה הווירטואלית מחולקת לארבעה מדורים: מאובנים, כלים עתיקים מעשה ידי אדם, תורת העצמות (אוסטאולוגיה) וצמחים.

איפה בעולם: אוניברסיטת איידהו סטייט בעיר פוקטלו באיידהו, ארצות הברית

איפה ברשת: סיור מקוון במוזיאון

חזית מוזיאון הטבע באוניברסיטת איידהו | צילום: Abbaby, ויקיפדיה
המוזיאון שנכנס לעצמות. חזית מוזיאון הטבע באוניברסיטת איידהו | צילום: Abbaby, ויקיפדיה

סיורים וירטואליים נוספים

מכירים עוד מוזיאוני מדע המציעים סיורים וירטואליים או תכנים מקוונים איכותיים? ספרו לנו בתגובות.