דוקטורנטית במחלקה לכימיה ביולוגית במכון ויצמן. המחקר שלי מתמקד בחלבון מרכזי במערכת החיסון ואני חוקרת את הקשר בין המבנה שלו והתפקוד שלו. ליתר דיוק, איך דברים במבנה התלת מימדי של החלבון משפיעים על היכולת שלו לפעול בתנאים שונים. עיקר העבודה שלי הוא בשיטות של ביולוגיה מולקולרית וביוכימיה. גם את התואר השני עשיתי במחלקה לכימיה ביולוגית במכון ויצמן, ואת התואר הראשון במדעי המעבדה הרפואית סיימתי (ב-2010) במכללת הדסה בירושלים.

חוץ מהדוקטורט אני גם משמשת יו"ר מועצת הסטודנטים במכון בשלוש השנים האחרונות. אני שוקולטיירית חובבת ושוקוהוליקית מקצועית, וחוץ מזה אוהבת גם לאפות ולבשל. אוהבת מאוד לטייל בארץ ובחו"ל, וניתן למצוא אותי בבריכה של המכון כל שבוע. 

  • 34 כתבות
  • 93 תגובות