פורים טעים עם סדנת סוכריות גומי
כיצד מכינים סוכריות גומי? איזה מרקם מיוחד יש להן? והאם הן מוצק או נוזל? הצטרפו לסדנה מיוחדת ומתוקה במיוחד לכבוד פורים!
הפעילות הסתיימה, נתראה בשנה הבאה!
סוכריות גומי הן הממתק המושלם: הן מגיעות בצבעים, בצורות ובטעמים שונים ומיוחדים, ולפעמים גם מצופות בדברים נהדרים ומפתיעים.
מכון דוידסון לחינוך מדעי שמח להזמין אתכם ואתכן לסדנה חווייתית לכל המשפחה, שתגלה למשתתפים בה את עולם המדע שמסתתר בסוכריות הגומי.
בואו להכין יחד איתנו את סוכריות הגומי האהובות עליכם, ותוך כדי כך גם ללמוד על תכונותיהן הייחודיות, להכיר מונחים מדעיים שאפשר לפגוש במטבח, ולהתנסות בחשיבה מדעית.
במהלך הסדנה נערוך הדגמות וניסויים, ונלמד להבדיל בין שלושת מצבי הצבירה העיקריים: נכיר את תכונותיהם ונראה מה קורה כשמערבבים חומרים בעלי מצבי צבירה שונים.
בסוף הסדנה תקבלו את התוצרים מהסדנה: שלוש סוכריות גומי שהכנתם ועיצבתם במו ידיכם, ושאותן תוכלו להוסיף בגאווה למשלוחי המנות שלכם.
חג פורים שמח, וטעים!
קהל:
לכל המשפחה, הסדנאות מומלצות לגילי 5 ומעלה
זְמַן:
יום ד', 16 במארס, 2022. משך המפגש שעתיים ורבע (סדנה של 90 דקות + סיור עצמאי בין המוצגים שברחבת בניין מעבדות מכון דוידסון, בליווי מדריך או מדריכה)
מקום:
בניין מעבדות מכון דוידסון (קומת קרקע) מכון ויצמן למדע, רחובות. יש לעטות מסכה על הפנים לכל אורך הפעילות
מחיר:
50 ש"ח לילדים מעל גיל 5
35 ש"ח למבוגר
אֵיך:
לוחצים על הכפתור, ממש כאן למטה, ועוקבים אחר ההנחיות
עוד על התוכנית
הפעילות מיועדת לכל המשפחה, כחוויה שמעודדת שיח מדעי ושאילת שאלות בקרב בני המשפחה, ומאפשרת להתנסות במיומנויות המלוות את עולם המחקר המדעי.
יש לעטות מסכה על הפנים לכל אורך הפעילות