לאו דווקא.
אם נקלף את הקליפה מענבים אדומים וירוקים הרי שצבעם יהיה מאוד דומה. מכאן, שהצבע מתרכז בקליפת הענב (זג).
אם נשאיר את קליפת הענב האדום בזמן התסיסה נקבל יין אדום ואם נפריד את הקליפות רק זמן קצר לפני התסיסה נקבל יין ורדרד הידוע בשם "רוזה".
התמונה נלקחה מויקיפדיה
vמאת: ד"ר מאיר ברק
המחלקה לביולוגיה מבנית
מכון ויצמן למדע
הערה לגולשים
אם אתם חושבים שההסברים אינם ברורים מספיק או אם יש לכם שאלות הקשורות לנושא, אתם מוזמנים לכתוב על כך בפורום. אנו נתייחס להערותיכם. הצעות לשיפור וביקורת בונה תמיד מתקבלות בברכה.