לכל התוכניות

רעבים למדע

איך יוצרים אלכוהול? איך להתפיח בצק? רעבים ורוצים להבין מה עומד מאחורי המזון שאתם אוכלים? הצטרפו לקורס מקוון קצר שישביע אתכם

הרשמה תיפתח בקרוב!

בקורס זה נשפוך אור על ההיבטים המדעיים של חיי היומיום על ידי הגשת 3 מנות. המזון המוגש יתבסס על היבטים מדעיים של כימיה, פיזיקה וביולוגיה.
הקורס מיועד לכל אלה אשר נהנים מדע פופולרי ורוצים להרחיב את הידע המדעי שלהם ולהבין את השפעת המדע על חיי היומיום. הקורס גם למורים ותלמידים שרוצים להרחיב את הידע ולהעצים את ההיבט המדעי.
מה עוד אפשר לדעת על המזון והכנתו? ה"ננו-קורס" (קורס קצרצר) החדש שלפניכם, יענה לכם על השאלות הגדולות (וגם הקטנות) הקשורות למזון באמצעות סרטונים, מאמרים וניסויים שאפשר לעשות בבית .
אפשר להצטרף לקורס ללא תשלום ולהשתתף בו בכל זמן ומכל מקום שתבחרו - קצב ההתקדמות תלוי לגמרי בכם, ותוכלו לעבור על התכנים לפי הסדר או לקפוץ לנושאים (או לניסויים) שמעניינים אתכם. הכול אפשרי
המדע חוצה גבולות הן מבחינה חברתית והן מבחינה גיאוגרפית ורלוונטי לכולם. במיוחד המדע קשור לחיי היומיום. אתם יכולים להבין את ההשפעה ואת הנוכחות של המדע בתהליכים פשוטים ובפעולות.

למי:

לכל מי שסקרן ורוצה ללמוד על המדע מאחורי האוכל, בכל גיל

מתי:

הפעילות נעשית באופן עצמאי, בכל עת בהתאם לרצון ולקצב ההתקדמות האישי שלכם 

איפה:

בכל מקום עם גישה לרשת (לצורך נוחות מירבית אנו ממליצים על מחשב נייח\נייד או טאבלט)

כמה:

ההשתתפות ללא עלות אך כרוכה ברישום מראש

איך:

לחצו על כפתור ההרשמה בעמוד זה ועקבו אחר ההנחיות בטופס המקוון  


 

חברי צוות התוכנית

ד"ר ארז גרטי
ד"ר שולמית קוצר

למידע, הכוונה ורישום טלפוני: 08-9378300

רוצים שנחזור אליכם? השאירו פרטים!