לכל התוכניות

מפגש כימי מתוק – סוכר

מדוע אנחנו כל כך אוהבים סוכר? מתי הוא נכנס לחיינו? מהו סוד הקסם שלו? והאם הוא באמת כזה גרוע? על שאלות אלו ועוד נענה במפגש מתוק במיוחד שחושף את הפן המדעי של הסוכר. במהלך המפגש יכינו המשתתפים גלידה מדעית בעזרת ציוד וחומרים שיש בכל בית.

למי:

כיתות י' עד י"ב

כמה:

1,500 ש״ח להדרכת כיתה

איך:

בתיאום מראש בטלפון: 08-9378300

עוד על התוכנית

משך הפעילות: כשעה וחצי
ציוד נדרש: 

  • שקית סנדוויץ'
  • 3 כפות
  • קערה בינונית
  • נייר לניגוב ידיים או מגבת
  • קופסה ומכסה (שסוגר היטב את הקופסה) בנפח 1 ליטר (בערך) 
  • שקית אבקת פודינג
  • חצי כוס סוכר
  • כוס חלב
  • חבילת שמנת להקצפה
  • כוס מלח שולחני (דק)
  • כ-20 קוביות קרח

חברי צוות התוכנית

מרצה: ד״ר דפנה מנדלר

למידע ולפרטים נוספים: 08-9378300

רוצים שנחזור אליכם? השאירו פרטים!