משתלמת פוסט-דוקטורט במעבדה של פרופ' ארי אלסון, במחלקה לגנטיקה מולקולרית במכון ויצמן. בעלת תואר שני בתזונה, שעסק בהשפעות תזונה עשירה בשומן על רקמת השומן ודוקטורט שבחן את הקשר בין תזונה לשעון הביולוגי, שניהם בפקולטה לחקלאות של האוניברסיטה העברית.
חוץ מהיותי חובבת מדע מושבעת ופמיניסטית מוצהרת אני נשואה לשף ואמא לשלוש בנות חמודות. פעילה שנים רבות ברשתות החברתיות בנושאי הורות ומתעניינת בכל הקשור בבריאות, תזונה ואוכל, במיוחד כזה שבן זוגי מבשל.
- 1Artikel
-
Wissenschaft auf einen Blick
Sauberkeit ist eine wissenschaftliche Angelegenheit
Wie funktioniert Seife? Warum sollte man Bleichmittel nicht mit anderen Putzmitteln mischen?
12. August 2021 זמן קריאה משוער 10