ציוד נדרש לסדנת מדע בממלכת השוקולד

ציוד נדרש כדי לבצע את הניסויים יחד איתנו:

  • חפיסת שוקולד בגודל 4x6 בטמפרטורת החדר (מומלץ שוקולד לבן של מילקה)
  • סכין
  • קרש חיתוך
  • ¾ כוס מים
  • כוס ריקה
  • קערת פופקורן
  • מגש או תבנית לערוך עליהם את הניסוי + מגבת (למניעת לכלוך)
  • סוכריות סקיטלס
  • צלחת בגודל בינוני לבנה או שקופה
  • מים
  • שרוך או חבל קפיצה
     

ציוד להכנת גלידה (למנה אחת):

  • 2 שקיות סנדביץ'
  • ספל
  • 3 כפות לערבוב
  • נייר לניגוב ידיים
  • קופסה עם מכסה בנפח של כ-1 ליטר
  • כף אבקת פודינג בטעם שאתם אוהבים
  • כף סוכר
  • 5 כפות חלב
  • 5 כפות שמנת להקצפה
  • 3 כפות מלח
  • קוביות קרח משני מגשים
  • כוסית או גביע לגלידה + כפית
  • מספריים